Чи оштрафує Обшанський себе та своїх підлеглих за неприбраний сніг біля будівлі Інспекції з благоустрою?

06.03.2018

сніг_інспекція1Депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей звернувся до начальника Інспекції з благоустрою Сергія Обшанського з вимогою скласти протокол щодо осіб, які не забезпечили прибирання снігу біля адмінбудівлі по Руській,183.

Цікаво, що, власне, сама інспекція і розташована у цьому приміщенні, однак вже місяць її співробітники не можуть дати ради сніговим кучугурам на сходах біля центрального входу.

Вчора, коли депутат намагався розібратися із цим питанням, Обшанського не виявилося на робочому місці, а працівник інспекції, шукаючи різноманітні надумані причини, відмовився складати протокол.

«Вже більше місяця чернівчани пробираються через кучугури снігу, аби дійти до управління соціального захисту та інспекції з благоустрою.

Вирішив звернути на це увагу керівників цих комунальних установ. На жаль, пана Обшанського на робочому місці не застав, а його підлеглий інспектор відмовився складати протокол про порушення Правил благоустрою м.Чернівців.

Тому направив офіційний запит до інспекції з благоустрою, щоб притягнули до адмінвідповідальності посадових осіб, які утворили снігові «Альпи» на сходах та тротуарах перед адмінбудівлею», – повідомив Володимир Бешлей на своїй сторінці у facebook.

обшанський_бешлей_звернення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини