Екс-мер Черкас поскаржився на відміну авіарейсу «Чернівці-Київ»

24.02.2018

аеропортПро це колишній міській голова Черкас написав на своїй сторінці у facebook.

«Приїхав вчора у Чернівці, зняв готель поблизу аеропорту (виліт мав би бути о 6.30 ранку). Літак, який мав би мене забрати з Чернівців о 6.30 ранку, мав прилетіти в Чернівці вчора о 21.50. Відповідно, вилетіти з Києва вчора о 20.40.

Я успішно вчора зареєструвався на рейс, заплатив за готель…

О 23.04 вчора я отримую смс-ку, що мій рейс скасовано… У Києві сухо, в Чернівцях – ледь помітний сніжок. Погодні умови абсолютно нормальні і стандартні.

Після 21-і години з Чернівців на Київ уже ніяк не виберешся. МАУ ще вчора о 20.40 точно знали, що рейсу не буде. Але повідомили лише о 23.04.

Я розумію, що вони продали мало квитків і вирішили скасувати рейс. Але чому так по-хамськи і за рахунок тих, хто ім довірився і придбав квитки?

Питання не в грошах. Питання в часі. Головна і єдина перевага авіасполучення – час. Шматочок життя людини. Сьогодні МАУ вкрало шматочок мого життя. І навіть не вибачилось. Послало за якимось номером телефону, де я тричі по три хвилини слухав іх рекламу про нові рейси в Торонто, доки дочекався оператора.

Ніколи не користуйтесь послугами МАУ!

ПС. Аналогічна ситуація була і з рейсом Київ-Чернівці 2-го січня. Зареєстрували, завели у «відстійник» і за 5 хвилин до вильоту скасували. У МАУ – це система», – йдеться у дописі Сергія Одарича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи