Депутати проголосували за програму «Комфортне місто»

24.02.2018

IMG_1683Програма “Комфортне місто” у редакції, яка була запропонована департаментом житлово-комунального господарства була ухвалена сьогодні на сесії Чернівецької міської ради. За відповідне рішення проголосувало 25 депутатів.

Окрім того, було проголосовано за створення робочої групи, яка визначатиме пріоритетність фінансування об’єктів цієї програми. До її складу буде включено голів фракцій, голів депутатських комісій, авторів відповідних петицій та громадських ініціатив, – повідомляє прес-служба міськради.

Як ми зазначали, це не означає, що тепер всі об’єкти виконають в цьому році. Більше того, можливо навіть і на 2019 рік не всі зможуть профінансувати. А отже конфліктні ситуації, подібні тій, яка виникла з будинком на бульварі Героїв Крут, 4, будуть тривати, оскільки всі хочуть вирішити свої проблеми першочергово. Але тепер, невдоволені чернівчани, об’єкти яких будуть переносити на наступні роки, будуть блокувати не сесію міськради, а засідання робочої групи, яка буде визначати пріоритетність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи