У Чернівцях водій маршрутки виштовхав з салону учасника АТО

23.02.2018

водій1Про це на своїй сторінці у facebook повідомив чернівчанин Микола Віконський.

«На цей раз відзначилася фірма «Буковинатрансекіпаж», яка обслуговує 7 маршрут в м. Чернівці, а саме водій Зарубін Микола Петрович, реєстр.номер автобуса СЕ6316ВІ. Настільки безглузду, абсурдну і аморальну ситуацію важко описати, не те що уявити.

Зразу по суті: сьогодні на тролейбусній зупинці «Шкільна» учасник БД, інвалід війни, сів в «7»-ку, пред’явивши посвідчення, на що водій хамовито відповів, цитую: « Я зупинився людям, а не вам. Якщо хотіли їхати, треба було сідати на 50 метрів вище, на запланованій автобусній зупинці». Після чого почалося дискусія-пояснення-уточнення-розслідування і на наступній зупинці водій виштовхав неугодного пасажира з автобуса. На місце “ЧП” прибуває екіпаж Укртрансбезпеки. Майже годину супроводжували маршрутку до кінцевої зупинки, щоб не робити дискомфорт пасажирам. А от на кінечній весь цирк і розпочався: водій не захотів підписувати протокол; не захотів хоча б дати пояснення своїм діям; посилав інспекторів на «всім відомі 3 букви» , весь час грозився, що нарешті поставить всіх атошників на місце, покаже «хто є хто»….», – йдеться у дописі.

Також чернівчанин повідомив, що сьогодні о 16:00 очевидці цього інциденту матимуть зустріч з мером Олексіям Каспруком на якій спробують вияснити чому водії чернівецьких маршруток так себе поводять і чи будуть застосовані санкції до перевізника.

водій2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини