Двоє буковинських прикордонників допомагали переправляти контрабандні цигарки через кордон з Румунією

22.02.2018

цигарки москальГенеральною прокуратурою України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою двох інспекторів прикордонної служби ВПС «Черепківка» Чернівецького прикордонного загону.

Встановлено, що вказані правоохоронці вступивши у злочинну змову з особою, яку оголошено у розшук, неодноразово сприяли останньому шляхом надання порад та усунення перешкод у незаконному переправленні осіб через державний кордон України з метою переміщення до території Румунії тютюнових виробів поза пунктами пропуску.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 332 КК України.

У ході досудового розслідування особам обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

19 лютого 2018 року обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні затверджено прокурором та направлено до Глибоцького районного суду Чернівецької області, – повідомляє відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

 Довідково: вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи