Каспрук спростував власний міф про те, що депутати проти оновлення тролейбусного парку

06.02.2018

тролейбусПід час брифінгу Чернівецький міський голова розповів, що за останні два роки тролейбусний парк Чернівців оновився на 40 тролейбусів. Тим самим Каспрук спростував міф, який активно, через лояльні до нього та «Народного фронту» ЗМІ, тиражувала команда мера та його однопартійці.

У 2016 році ми купили 12 “вживаних” тролейбусів, в 2017 році — 6 “вживаних” тролейбусів, у цьому році вже поставлено три “вживаних”, ще на шість “вживаних” оголошено тендер і 4 нових. Враховуючи, що є великі тролейбуси (спарені), які фактично один за два йдуть, то виходить, що близько 40 тролейбусів ми купили», – зазначив Олексій Каспрук.

Нагадаємо, що Олексій Каспрук намагався протиснути сумнівний валютний кредит на закупівлю 40 тролейбусів, попутно тиражуючи міф про депутатів, які виступають проти оновлення тролейбусного парку Чернівців.

Натомість, поки Каспрук та його команда працювали над інформаційною війною проти депутатів, міські обранці за два роки добились оновлення тролейбусного парку на 40 одиниць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини