Чернівчани пропонують перенести Фестиваль Маланок в Музей архітектури та побуту, а день проведення зробити вихідним

16.01.2018

26909100_1546196125476869_1677077371_oВ Єдиній системі місцевих петицій зареєстровано два звернення, які стосуються зміни формату проведення Фестивалю Маланок.

Зокрема, в одній з петицій пропонується перенести «Маланка-Фест» з центральної частини міста до Музею архітектури та побуту на Кемпінгу.

«Культура Маланки – це глибинна культура села, а не міста. Тому і проводити її потрібно у відповідних для цього місцях. Розташування і ландшафт цього музею цілком підходить для проведення Маланки», – зазначається у петиції автором якої є чернівчанка Наталія Шепетюк.

В іншому зверненні йдеться про необхідність зробити день проведення «Маланка-фест» вихідним.

«В зв’язку з тим, що фестиваль Маланки проводиться в робочий день, усі працюючі мешканці міста та школярі, не в змозі бути присутніми на ньому. Крім цього в день проведення фестивалю, в місто приїжджає велика кількість гостей, туристів та самих учасників цього дійства, що приводить до перевантаження громадського транспорту, заторів на дорогах, крім цього організаторами додатково перекривається рух, все це ускладнює переміщення по місту.

Тому пропоную зробити день проведення фестивалю Маланки в місті Чернівці – вихідним», – йдеться в тексті петиції, яку підготував чернівчанин Олег Анохін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини