Каспрук трактує регламент так, як йому вигідно

12.01.2018

IMG_0666Під час позачергової сесії секретар Чернівецької міської ради Василь Продан звернув увагу на те, що мікрофон на місці секретаря раніше працював постійно, а нині його вмикають лише після вказівки міського голови.

«По суті мене як секретаря міської ради позбавляють слова», – заявив Василь Продан.

 Олексій Каспрук же заперечив, мовляв, діє згідно регламенту, сесію веде головуючий, який надає слово, після чого й вмикають мікрофон. Постійно він працює лише у головуючого.

Однак колеги у сесійній залі підтримали Василя Продана.

Так, депутат від фракції «Самопоміч» Богдан Ковалюк зауважив, що мер трактує регламент так, як йому вигідно. У документі, зокрема, сказано, що міський голова надає право на виступ, а не на увімкнення мікрофона.

«Це безпрецедентний випадок, коли секретар міської ради, який представляє весь депутатський корпус, має просити слова, щоб висловити позицію з того чи іншого питання. У попередніх секретарів мікрофон був увімкнений постійно. Чому ввели цю технічну зміну? Це питання потребує службового розслідування. А постійну роботу мікрофону секретаря необхідно відновити до наступної сесії», – заявив депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

Депутати проголосували за відповідне протокольне доручення.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини