У Чернівцях через аварію без тепла залишились 92 будинки

11.01.2018

опалення батареїРемонтні бригади МКП «Чернівцтеплокомуненерго» другу добу працюють над усуненням наслідків гідроудару, що стався у гідравлічній системі котельні на вул. Максимовича через перепади напруги у системі електропостачання. Про це повідомили у прес-службі міськради.

Внаслідок гідроудару, що стався через перепади напруги у системі електропостачання, 10 січня о 9:50 зупинилася котельні на вул. Максимовича, яка забезпечує теплом 92 будинки, в тому числі 8 закладів освіти та 5 закладів охорони здоров’я. Оперативно було прийнято рішення про перекриття засувок у всіх будинках для упередження втрати теплоносія, виявлення та локалізації поривів. Вжиті заходи дозволили у стислі терміни визначити місця 4 поривів на магістральному теплопроводі та 6 витоків у будинках.

Як  повідомив директор МКП «Чернівцтеплокомуненерго» Олександр Меленчук, ремонтні бригади підприємства над усуненням витоків працювали до 5-ї години ранку.

Підприємство вдячно мешканцям будинків на пр. Незалежності, 83-85, які вночі, не зважаючи на несприятливі погодні умови, підтримували робітників. О 06.30 ранку котельню було запущено. 11 січня о 14.00 було виявлено скритий виток в районі вул. Фізькультурної – Стеф’юка. До усунення витоку та повторної перевірки всієї теплотраси роботу котельні призупинено.

«Робимо все можливе, щоб у стислі терміни поновити теплопостачання цього мікрорайону у повному обсязі», – заявив Олександр Меленчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини