Поліцейські розкрили крадіжку в школі

11.01.2018

грати1Працівники Шевченківського відділення поліції встановили зловмисника, який викрав у школярки телефон. Під час розмови останній зізнався у скоєному.

20 жовтня до поліції надійшло повідомлення про випадок крадіжки у одному із загальноосвітніх закладів міста. У неповнолітньої школярки зник стільниковий телефон, який знаходився у кишені куртки в роздягальні спортзалу. Вартість викраденого смартфону «Мейзу» становить понад 5000 гривень.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився чернівчанин віком 17-ти років, котрий навчається у професійно-технічному навчальному закладі. Юнак вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення різних правопорушень.

Зі слів підлітка, в день скоєння правопорушення він зайшов до школи, щоб зустрітися з товаришем. Помітивши дороговартісний смартфон у кишені куртки, він викрав гаджет та здав його на одному з чернівецьких ринків.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейські наголошують, що дорогий телефон, захований у зовнішню кишеню верхнього одягу, сумки чи рюкзака – досить приваблива та легка здобич для злодіїв. Обов’язково поясніть дитині, що гаджет не слід залишати у загальнодоступних місцях – аудиторіях, роздягальнях, їдальнях або актових залах навчальних закладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини