У Чернівцях триває виставка-аукціон пряникових будиночків «Чернівці казкові» (фото)

17.12.2017

пр1

В Центральному палаці культури відкрилася виставка-аукціон пряникових будиночків «Чернівці казкові». Вона  організована ГО «Волонтерський рух Буковини» спільно з міською владою, активними та небайдужими чернівчанами, – повідомляє acc.cv.ua

На огляд виставлено 26 різних їстівних пряникових будиночків, які не схожі між собою. Їх пекли усі охочі – окремі школярі, цілі навчальні заклади, дорослі чернівчани.

«Мета цьогорічної виставки-аукціону – придбання обладнання для дитячої поліклініки, а саме – апарату Форбіс для діагностики та відновлення бінокулярного зору», – розповіла волонтер ГО «Волонтерський рух Буковини» Катерина Пономарьова. А також зазначила, що цього року людей, які виготовляли будиночки , захопила «гігантоманія», адже будиночки дуже великі.

Сьогодні о 17 годині розпочнеться он-лайн аукціон, де усі охочі зможуть придбати імбирний будинок, який припав до душі. Крім цього на вході є скринька, де відвідувачі можуть проголосувати за витвір, який їм найбільше сподобався. Переможців нагороджуватимуть в 4 номінаціях, серед яких є і приз від волонтерів.

Разом з виставкою для чернівчан та гостей міста  організовані: фотозони, благодійний продаж солодощів, пошта Святого Миколая.

пр2

пр4

пр3

пр5

пр6

Фото з facebookсторінки Лесі Федоренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини