Каспрук та перевізники зірвали конкурс із розподілу автобусних маршрутів

13.12.2017

маршруткаСьогодні у Ратуші зібралася конкурсна комісія із визначення перевізників на міських автобусних маршрутах. Але конкурсу, як такого, не було, адже практично усі претенденти відкликали свої заявки на участь у ньому. Тож, переможці були визначені всього лише на двох маршрутах: маршрут №1 буде обслуговувати Чернівецьке тролейбусне управління, а маршрут №25 – ПП Юрковський.

Коли буде оголошено новий конкурс і як до нього залучатимуть перевізників, члени комісії визначаться згодом. Хоча, насправді, цієї ситуації, яка може призвести до транспортного колапсу, могло б і не бути, якби міський голова Олексій Каспрук проявив хоча б якусь ініціативу у вирішенні цього питання.

У понеділок, на своєму брифінгу мер повідомив, що йому відомо про відмову перевізників брати участь у конкурсі. Свої заявки вони відкликали ще на початку грудня,  Але майже за два тижні Каспрук нічого не зробив, аби розподіл маршрутів таки відбувся.

 «Я пропонував у міській раді зібрати перевізників, щоби обговорити цю ситуацію, щоби не йти через суд, але нас ніхто не збирає», – зазначив у коментарі molbuk.ua голова міської Асоціації перевізників Микола Альбота.

Більше того, з його слів виходить, що Каспрук збрехав, коли повідомив, що міська рада виграла суд у перевізників, які оскаржували умови конкурсу.

«Нас обурили деякі умови конкурсу перевізників Ми подали до суду. Міська рада виграла забезпечення до позову, але не сам суд. За рішенням Вінницького апеляційного суду позов повернули в суд першої інстанції, тобто в Чернівці. Зараз чекаємо, коли буде призначено чергове судове засідання», – повідомив представник перевізників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини