Чернівецькі «Волонтери за Батьківщину» доставили гостинці захисникам

13.12.2017

батьківщина_волонтери

«Волонтери за Батьківщину» з Чернівців вчергове зібрали і доставили благодійні вантажі захисникам України. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», волонтери, як зазвичай, наготували домашніх смаколиків, а кошти для них надали відвідувачі та підприємці Калинівського ринку, інші доброчинці, парафіяни греко-католицької церкви у Чернівцях.

«Наш священик-волонтер отець Василь Гасинець відвіз бійцям на Схід по 12 відер плову і вареників, яблука, закрутки, Хлопці звідти вже телефонували, що все отримали, дякували. 4 відра вареників і 2 відра плову, фрукти доставив наш волонтер Сергій Томюк у відділення облпсихлікарні, де бійці зараз проходять реабілітацію. Стільки ж вареників, плову, а також консервації, підчеревину, фрукти повезла волонтерка Тамара Боровик для протестувальників до Києва, де тривають мітинги проти антинародних дій чинної влади», – каже «батьківщинівка» Лідія Гаїна.

Також Лідія Гаїна повідомила, що волонтери вже зібрали 6 тис.  грн для ремонту автомобіля, який перебуває на передовій у розпорядженні добровольців, а наступного тижня закуповуватимуть м’ясні вироби за кошти, які переказали благодійники з профспілки працівників Калинівського ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини