На ринку, який належить заступнику голови комітету у справах людей з інвалідністю Бурбаку, немає безкоштовних паркувальних місць для інвалідів

12.12.2017

БурбакВиявляється, що на автомобільній стоянці ринку “Добробут”, який “кришує” нардеп “Народного фронту”, перший заступник голови комітету Верховної Ради у справах людей з інвалідністю Максим Бурбак, немає безкоштовних паркувальних місць для інвалідів.

Про це в групі «СтопХам Буковина» у facebook повідомила чернівчанка Наталія Олексійчук.

«На Добробуті не діє норма законодавства про безкоштовну стоянку інвалідів І- ІІ групи. На моє запитання, де таке вказано, відправили до адміністрації, яка в неділю не працює. А сам касир – людина маленька, просто з кам’яним обличчям пояснив що це вже не діє, забрав картку і взяв гроші. Можливо, я не в курсі, і цю норму відмінили?», – йдеться у дописі.

Раніше спеціальні місця для зупинки транспорту інвалідів на стоянці були. Хоча, там чомусь дозволяли паркуватися лише інвалідам-візочникам. А тепер, взагалі, ніяких місць немає.

паркування інваліди«Образливо, тому що коли ми намагались залишити авто на спеціальних місцях для інвалідів, що знаходяться біля заїзду, то до нас аж бігли і виганяли, бо бачте “ви ходите ногами, а це для тих хто на візках”… А тепер взагалі ні для яких інвалідів немає. Вони, напевно не люди», – зазначає Наталія Олексійчук.

Тож, хочеться нагадати адміністрації «Добробуту», що норму закону «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» якою на всіх без вийнятку стоянках передбачені безкоштовні місця для паркування машин осіб з інвалідністю ще ніхто не відміняв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини