Чернівецькі студенти скаржаться на холод у кімнатах гуртожитку

07.12.2017

опалення батареїУ гутожитку ЧНУ №6 від початку опалювального сезону в кімнатах і досі немає тепла. Студенти скаржаться, що через холод у кімнатах не можливо жити. Про це розповіла студентка ЧНУ на сайті “Електронна книга скарг України”.

“У гуртожитку стався інцидент, коли наша завідуюча залетіла до нас в кімнату і почала кричати та обзивати нас “дибілами”, а все це через обігрівач та чайник. Якщо ці прилади заборонені для використання в гуртожитку, то чому студентам не можуть включити опалення? Чому ми з початком опалювального сезону не відчули тепла в кімнатах?

Чому ми повинні мерзнути, а потім хворіти тижнями? Чому в душі зазвичай немає горячої води? Як студентам митися, якщо чайник заборонений, в душі холодна вода, а на кухні якщо б навіть і хотів нагріти води, ти з технічних причин не зможеш це зробити, бо більша частина плиток не працюють? Чому ми повинні жити з тарганами та мишами?

Плату за гуртожитки підняли, до того ми ще окремо платимо не маленьку суму за електроенергію та виніс сміття, а нормальних умов нема!! Студенти, що не люди? Чому ми повинні ризикувати своїм здоров”я? До кого звертатися, якщо нікому немає до цього діла?” – скаржиться студентка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини