У Чернівцях поліція виявила порушення під час тендеру, який проводило комунальне підприємство

24.11.2017

тролейбусЗа втручання Управління захисту економіки відмінено процедуру придбання пасажирського транспорту – тролейбусів на загальну суму 33 мільйона гривень.

Такі порушення були виявлені під час проведення тендеру, який проводило одне з комунальних підприємств м. Чернівці, маючи намір закупити новий пасажирський транспорт на загальну суму 33 мільйона гривень.

Оперативники Управління захисту економіки в Чернівецькій області виявили ряд порушень в процесі перевірки документації, необхідної для участі в конкурсних торгах із державних закупівель. Зокрема, невідповідність встановленим кваліфікаційним критеріям та умовам тендерної документації. Подальше укладання з такими підприємствами договорів могло призвести до розтрати та заволодіння бюджетними коштами.

Інформацію про виявлені невідповідності було направлено до комітету з конкурсних торгів. На даний час результати тендерів відмінено, а контракт між державною установою та підприємцями анульовано, чим попереджено завдання збитків бюджету, – Управління захисту економіки в Чернівецькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини