Депутати розповіли про нові факти непристойної поведінки директора ліцею, якого вчителька звинувачує у сексуальних домаганнях

24.11.2017

максимюк_солідарністьВчора на сесії міськради під час обговорення ситуації з директором ліцею №4, якого вчителька звинувачує у сексуальних домаганнях, з’ясувалося, що у цьому навчальному закладі й справді далеко не все гаразд, а директор дозволяє собі неприпустиму поведінку по відношенню до учнів.

Так, депутат від фракції БПП «Солідарність» Андрій Романчишин повідомив, що під час складання ЗНО у однієї дитини стався епілептичний напад, а лікаря чи медсестри в цей момент у ліцеї чомусь не було.

А вже за декілька днів директор з поліцією обшукував дітей, які прийшли на тестування.

«Діти пишуть ЗНО. Роблять перерву. Заходить директор і поліція з металошукачем. Починають перевіряти, що є у дітей. В одної дитини металошукач зреагував на пряжку ременя. Витягнули у дитини виключений телефон. Вчителі кажуть, що цей учень вже половину роботи написав. А оцей горе-директор замість того, щоб підтримати дитину виштовхав її з класу. Що це за людина така, щоб дитині ламати кар’єру, ламати життя», – зазначив Андрій Романчишин.

Водночас, голова фракції БПП «Солідарність» у міській раді Василь Максимюк розповів, що колишні випускники цього навчального закладу підтверджують непристойну поведінку директора.

«Якщо таке питання виходить вже до сесійної зали, то ми прекрасно розуміємо, що диму без вогню не буває. Мені зараз телефонують бувші випускники і вони підтверджують ту ситуацію, коли ще декілька років назад уже серед старшокласників ходили думки, що директор собі дозволяє таку трошки вільну поведінку по відношенню до багатьох. Підтверджують, що були якісь непристойності безпосередньо в школі. Тому закликаю не чекати і невідкладно звільняти цього керівника», – зауважив Василь Максимюк.

Нагадаємо, що депутати створили тимчасову контрольну комісії для перевірки цих фактів та рекомендували Олексію Каспруку відсторонити з посад директора ліцею Мирослава Починка та начальника міського управління освіти Сергія Мартинюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи