Чи буде Каспрук знову рятувати керівника управління освіти?

24.11.2017

Депутати вимагають звільнити Сергія Мартинюка. Каспрук вже декілька разів його рятував. Та чи закриє міський голова очі на черговий скандал в управлінні освіти цього разу?

Голова фракції «Рідне місто» в Чернівецькій міській раді Василь Продан у програмі “Суть Речей” на Радіо 10 прокоментував скандальні питання у сфері освіти, які обговорювали на позачерговій сесії у четвер 23 листопада.

suti_4«Вже неодноразово депутати висловлювали недовіру керівнику освіти, зверталися до міського голови, щоб звільнити пана Мартинюка. Бо і отруєння дітей і те, як зневажливо висловлювався керівник управління освіти про розумові здібності дітей у 33 –й школі і теперішній скандал, хабарництво, коли одного з працівників управління освіти беруть на хабарі 230 тисяч гривень, які він отримав на одному тендері. Мало того, цей працівник, вже три дні, як повернувся на роботу, працює. І ні у міського голови, ні у керівника освіти немає претензій до нього. Що, треба когось убити, щоб були підстави його звільнити? З такою людиною треба в той же день прощатися.

Зважаючи на всі ці факти, ми, депутати незадоволені роботою управління освіти. До тих пір, поки міський голова не змінить цього керівника, то такі питання будуть виникати на сесії.

Коли приходить чоловік вчительки, який побив директора, то це не просто так. Якщо він каже, що директор домагався до його дружини. Чи може просто так чоловік вчительки вдарити директора? Певно проблема була. Якщо питання піднімалося на виконавчому комітеті і жодних результатів.

Коли цей молодий чоловік прийшов на сесію і каже, що звертався до голови міста, виконкому і жодних результатів. Це вже крик душі, він прийшов на сесію, до депутатів. Нам, вислухавши його факти, які він сказав, треба було відповісти йому, що вибачте, у нас тут інше питання, не звертайтесь до нас? Ні. Ми маємо надію, що через такий публічний розголос, таких ганебних явищ у нас не буде більше», – розповів Василь Продан в програмі «Суть речей».

За матеріалами ІА «АСС»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини