Тариф на проїзд у маршрутках у першу чергу має бути економічно обґрунтованим, – Василь Продан

23.11.2017

проданЧернівецькі перевізники вимагають підвищити тариф на проїзд у маршрутках до п’яти гривень. Щоправда, при цьому не надають жодних економічних розрахунків та вивчення пасажиропотоку, які б підтверджували, що проїзд має коштувати саме п’ять гривень.

У свою чергу депутати міської ради переконані у тому, що в першу чергу тариф має бути економічно обґрунтованим і лише після цього виконком має проголосувати за встановлення справедливого тарифу. Таку думку у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь» висловив голова фракції «Рідне місто» Василь Продан.

«Тариф має бути не чотири, і не пять і не шість гривень, тому що це просто така цифра. Тариф має бути економічно обґрунтованим. Перевізники мають подати свої розрахунки і якщо це відповідає пяти гривням, значить треба приймати таке рішення.

Але треба розуміти, чи всі чернівчани зможуть платити таку ціну за проїзд. Якщо для деяких категорій населення це непосильна сума, то міська влада має з бюджету доплачувати перевізнику за різницю в тарифах.

Але основне в цьому, щоб тариф був економічно обґрунтованим», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини