Обрання секретаря міськради перенесли на 30 листопада

23.11.2017

IMG_0160Питання обрання секретаря Чернівецької міськради на 9:00 30-го листопада.

Сьогодні, під час позачергової сесії єдиним питанням якої було обрання секретаря міськради, депутати приділили більше уваги розгляду питання “різне” в я кому заслухали ситуацію яка склалась в управлінні освіти.

На сесії виступив чернівчанин, який розповів, що до його дружини, яка працює вчителем в ліцеї №4, сексуально домагався директор цього навчального закладу.
Також активіст Андрій Поляк розповів що у військовому ліцеї в Чернівцях виявили свиней, курей, а також директор збудував там сауну та приватний спортзал. Депутати виїжджали на місце де інформація підтвердилась. Але вислухати директора цього ліцею не вдалось, оскільки він перебуває у відпустці.
Депутати створили тимчасово-контрольну комісію для перевірки озвучених на сесії фактів та рекомендували Каспруку відсторонити від виконання своїх обов’язків на час перевірки директора ліцею №4 та начальника управління освіти Сергія Мартинюка.

Оскільки увесь день заслуховували ситуацію в міській освіті, питання обрання секретаря перенесли на четвер 30-те листопада. За це рішення проголосували 27 депутатів.

На цей же день, на 10-ту годину призначена чергова сесія міськради, а питання обрання секретаря розглянуть на годину раніше в рамках позачергової сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини