Василь Продан назвав затримання депутата Кандиби незаконним і закликав буковинську поліцію не займатися політикою

17.11.2017

Продан

Незаконне затримання депутата Чернівецької міської ради Андрія Кандиби є виключно політичним замовленням.

Таку думку під час сьогоднішньої прес-конференції висловив голова фракції «Рідне місто» Василь Продан і закликав буковинську поліцію не брати участь у брудних політичних іграх, організованих «Народним фронтом»

«Мета цього незаконного затримання полягає тому, щоб ще один депутат, який, можливо, проголосує за секретаря міської ради, не зявився на сесію.

Хочу сказати, що неправильно і ганебно використовувати поліцію у власних політичних цілях. На жаль, у Чернівцях за останні роки поліція неодноразово втручалася у політичні події, адже ми всі пам’ятаємо обшуки у депутатів. Мені прикро, що поліція дозволяє собі це робити та втягувати себе у такі політичні моменти.

Більше того, іншим депутатам розказують, що ви можете бути наступними. Тому я звертаюся до буковинської поліції та її керівника Сергія Пілігріма з вимогою припинити займатися політикою!», – зазначив депутат.

Також Василь Продан повідомив, що з метою зменшення явки депутатів Олексій Каспрук спеціально призначив позачергову сесію з обрання секретаря на 23 листопада.

«Кожен депутат планує свій графік так, що кожен останній четвер місяця – це сесія. Відповідно, 30 листопада всі мають бути в Чернівцях. Ні, він збирає на тиждень раніше із розрахунком, що може один, два, три депутати будуть десь у відїзді. Так, насправді, на сьогоднішній день і відбувається: троє депутатів міської ради за кордоном і 23 числа їх не буде», – розповів Василь Продан.

Фото: molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини