Замість боротьби зі злочинністю кишенькова поліція «Народного фронту» розправляється з політичними опонентами

15.11.2017

Яценюк АваковНавіть за часів Януковича не було такого, щоб ледь не увесь особовий склад Нацполіції області виконував замовлення знищувати політичних опонентів влади. Але за часів Авакова та «Народного фронту» це стало сумною реальністю.

Лише вчора, нібито, на хабарі за рішення виконкому затримали депутата міськради, який до виконкому не має жодного відношення, а напередодні затримання сказав, що проголосував би за дострокове припинення повноважень Каспрука.

Вчора ж у ЗМІ Бурбака з’явилась інформація, що депутату міськради від «Рідного міста» Юрію Ткачуку оголошено про підозру за статтею про викрадання електроенергії.

У тих же ЗМІ з’явилась інформація про нібито неправильно заповнену е-декларацію іншим депутатом від «Рідного міста».

А сьогодні журналіст Василь Забродський написав про нову брудну справу поліції. Зрештою, підкидання зброї чи наркотиків політичним опонентам і оточенню метод не новий. Але за дивним співпадінням, все це почалось після візиту Олексія Каспрука на з’їзд «Народного фронту».

«В період підготовки голосування за секретаря Чернівецької міської ради, Бурбак із вірними йому Ратушенком(заст. нач. УМВС) і недолюстрованим Раренком(нач.крим.розшуку), вирішили створити будь-який шкандаль з кримінальним душком навколо Василя Продана і його фракції. Для цього, використавши побутовий конфлікт із СБУшником, згадали про вже знайомих по минулорічним подіям на пляжі спортсменів-боксерів Загурського. Саме тому, що Володя є братом Миколи, який в попередньому скликанні міськради був в одній фракції з Михайлішиним, його спортсменів і намагаються спочатку замастити криміналом, а вже потім пов‘язати з Проданом. Отож довго не думаючи, мусора в кращих традиціях Жеглова, відпрацьовуючи профілактичні заходи, під час обшуку, підкинули одному із спортсменів гранату. По факту, хлопці, які жодного стосунку не мають ані до побиття есбіста, ані до гранат і зброї, вмить стали фігурантами суто політичної провокаціі. І вже тиждень шукають правди в коридорах УМВС. В порушення всіх законів їм не тільки не повертають особисті речі, вилучені при обшуку, але навіть їх адвокатам не дають працювати в рамках закону. Найцікавіше, що мусорня не має жодного сумніву, що в подальшому усі справи розсипляться як карткові будинки. Але їм конче потрібен політично-кримінальний шкандаль. Заради цього вони готові навіть СБУшника «терпілою» виставити. І все тільки з однією метою: зірвати обрання Продана секретарем міськради. Здається мені, найближчими днями ми ще немало цікавого почуємо.

Справжні міліціонери повідомили мені, що по мені теж «працюють». Більш-менш регулярно ми з друзями граєм в покер. Спортивний. Готуємось до участі в черговому етапі чемпіонату Європи(в Празі). Так як ці тренування відбуваються в мене вдома, то мені хочуть «пришити» організацію грального бізнесу. При обшуку мені підкинуть наркотики і незареєстровану зброю. Такий сценарій-завдання епідерсійні поставили своїм мусорам», – написав Василь Забродський на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

За нашою інформацією Нацполіція області, за вказівкою зверху, працює в посиленому режимі, щоб не допустити 23 листопада обрання секретарем міськради Василя Продана. «Працюють» майже по усім депутатам та оточенню. Схоже, що реформа пройшла на папері, а старі методи боротьби з політичними опонентами і досі залишаються на озброєнні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини