Стала відома схема за якою поліція намагається підставити депутата міськради Андрія Кандибу

15.11.2017

свободаГроші за продане обладнання у поліції  називають хабарем

Журналіст Василь Забродський оприлюднив схему за якою, підконтрольна «Народному фронту», буковинська поліція намагається підставити депутата Чернівецької міської ради Андрія Кандибу.

Нагадаємо, що депутата-свободівця звинувачують у, нібито, отриманні хабара за вплив на рішення виконкому. Хоча, насправді, депутати міськради жодного відношення до виконкому не мають і жодним чином не можуть впливати на голосування. Тому, затримання Андрія Кандиби є політичною розправою та залякуванням інших міських обранців перед голосуванням за обрання секретаря міської ради.

«Ще до свого депутатства молодий свободівець займався бізнесом. Виготовляв гранітні пам‘ятники на кладовищі. Для цього орендував у комунального підприємства якісь приміщення. Ставши депутатом і реально покінчивши з надмогильногильним камінням вже й ледь не забув про діла колишні. Але вже давно до кінця підійшов термін оренди приміщення, та й обладнання яке-не-яке також залишилось. Отож, коли інший бізнесмен, який і далі ріже граніт, запропонував гроші за залишене у колись орендованих приміщеннях обладнання, то Кандиба навіть не підозрював про підводні течії, які з‘явились у їх колись непростих стосунках із колишнім конкурентом. І далі Андрія просто розвели як лоха. В розмовах колишніх конкурентів, а зараз продавця і покупця про вартість обладнання неодноразово звучала інформація про необхідність «вплинути» на міськвиконком з метою обрання правильного орендаря. І хоч Кандиба неодноразово відхрещувався від потенційних рішень виконкому, саме ніби-то вплив на виконком йому і інкримінують. І гроші за продане обладнання називають хабарем. Це при тому, що мусорня, виконуючи епідерсійні завдання по дескредитації депутатів міської ради, прекрасно знає, що жоден депутат не має впливу на рішення виконкому. Це то саме, що затримати мене з бізнесовими грошима і стверджувати, що це – хабар за майбутні рішення міськради, хоч я до неї маю опосередкований стосунок, бо голосував за неї.

З одного боку ніби-то все це — дурня. І в суді справа розвалиться, якщо дійде до нього. Але головна мета кулявлобів досягнута. Вже сьогодні Бурбак у Верховній Раді називає хабарництво депутатів Чернівецької міської ради як ще один аргумент для її розпуску. І його епідерсійна мусорня робитиме все, що завгодно, щоб унеможливити участь свободівця Андрія Кандиби, відомого своєю антикаспруківською позицією, в сесії, де обиратимуть секретаря. Ось саме так і виглядають недолугі політичні репресії влади», – йдеться у дописі журналіста на сторінці в мережі facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини