«Народний фронт» вмикає план «Б». На хабарі затримали депутата Чернівецької міськради

15.11.2017

Сьогодні нібито під час отримання хабара затримали депутата Чернівецької міськради від фракції «Свобода» Андрія Кандибу. Про це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» повідомив його колега, депутат від фракції «Свобода» в Чернівецькій міськраді Назар Моклович.

За його інформацією хабар взяв не Андрій Кандиба, а інший чоловік, який сказав, що мав передати його Кандибі. Саме цього чоловіка і затримали. Гроші, які нібито мали передати депутату міськради давали за… рішення виконкому. Рішення було прийняте ще 26-го жовтня і голос Каспрука став вирішальним у його прийнятті. Поки достеменно невідомо, яке відношення має депутат до виконкому, але згодом ми повідомимо деталі цього затримання.

Поліція та влада, замість боротьби з контрабандою, незаконними вирубками лісу, мільйонними зловживаннями під час тендерів, займається політичними переслідуваннями“, – написав Назар Моклович у дописі.

26 жовтня в програмі «Чия правда» депутат міськради Андрій Кандиба повідомив, що у разі винесення питання про дострокове припинення повноважень міського голови він би за нього проголосував.
А вже 14 листопада, його “взяли” нібито на хабарі.

Тепер стало зрозуміло для вирішення яких особистих справ їздив Каспрук у Київ на з’їзд партії «Народний фронт». Ключовою тезою зустрічі з лідерами «Народного фронту» Яценюком, Бурбаком та міністром МВС Аваковим, була: робіть щось, інакше Продан стане секретарем. А оскільки перевибори міськради Бурбак поки організувати не зміг, ситуація для «Народного фронту» стала загрозливою, адже тоді вже точно земельні шкурняки «Народного фронту» у Чернівцях не пройдуть ні за яких обставин.

Сьогодні ж на одному з провладних сайтів, орієнтованих на “Народний фронт”, з’явилась інформація про те, що депутату міськради від «Рідного міста» Юрію Ткачуку оголошено про підозру за статтями 188-1 (“Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання”) та ч.2 ст. 361 (“Незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж”) Кримінального кодексу України.

Невже співпадіння? Звісно ні. Мета цих акцій залякати депутатів перед голосуванням за секретаря Чернівецької міськради.

«Народний фронт» увімкнув план «Б» та пішов у відвертий наступ, адже Чернівці залишились для них чи не єдиним форпостом в Україні і програти ситуацію тут, буде початком кінця для «фронтовиків».

Тож не виключено, що невдовзі будуть якісь нові затримання. І наступним може стати будь-який депутат, який не співпрацює з «Народним фронтом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини