Облрада виділила кошти на ремонти шкіл та придбання медикаментів

14.11.2017

сесія облрадаРішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік» прийнято на другому пленарному засіданні 17-ї сесії Чернівецької обласної ради прийнято. Йдеться, зокрема, про збільшення видаткової частини обласного бюджету на 21,2 млн. грн.

Так, за рахунок додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету депутати обласної ради збільшили видатки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 1,16 млн. грн. для придбання шкільних меблів та устаткування і проведення необхідних ремонтно-будівельних робіт у закладах освіти краю, – повідомляє прес-служба обласної ради.

У свою чергу Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації фінансування збільшено на понад 8 млн. грн. Зокрема, обласна клінічна лікарня отримає 4,5 млн. грн. для забезпечення лікування хворих методом гемодіалізу, обласна лікарня швидкої медичної допомоги – 400 тис. грн. на придбання медикаментів та кисню, 300 тис. грн. на забезпечення харчування хворих та 100 тис. грн. для проведення поточного ремонту реанімаційного обладнання.

300 тис. грн. народні обранці передбачили на придбання медикаментів та продуктів харчування для обласної психіатричної лікарні, 1 млн. грн. – на забезпечення проведення гормональних та біохімічних досліджень обласному діагностичному центру. Також своїм рішенням депутати збільшили видатки на 100 тис. грн. для харчування пацієнтів обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Садгора».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини