Буковинська «Батьківщина» подбала про безпеку автомобільного руху в обласному центрі

14.11.2017

гливкоГолова фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Альона Гливко на черговій сесії внесла пропозицію виділити 100 тис. грн обласному наркодиспансеру для закупівлі наркотестів. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», з таким проханням до фракції звернулося керівництво патрульної поліції Чернівців.

«Значне зниження безпеки на автодорогах викликане багатьма факторами, серед яких не останній – це коли водії керують транспортними засобами у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, – каже Альона Гливко. – А для оперативного фіксування такого стану поліцейські, на жаль, змушені купувати наркотести в аптеках за власні кошти. Тому закупівлю тестів за кошти бюджету вважаю одним із важливих способів контролю за безпекою на дорогах».

Після дискусії депутати підтримали пропозицію «батьківщинівки» і внесли зміни до обласного бюджету на 2017 рік. Облрада виділила 100 тис. грн на закупівлю наркотестів для комунальної установи «Обласний наркодиспансер» для подальшого використання у роботі міської поліції. Кошти перерозподілені з «Програми впровадження державної політики органами влади у Чернівецькій області».

Йдеться про премії і надбавки чиновникам обласної виконавчої влади, а також гроші на публічні та траурні заходи за участі влади (на квіти, вінки, лампадки тощо). Депутати вирішили, що збереження людських життів пріоритетніше за формальне запалювання лампадок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи