Судді матчу «Буковина»-«Агробізнес» після гри тікали від чернівецьких вболівальників (відео)

23.10.2017

буковина2

Вчора, за досить сумнівного суддівства, чернівецька «Буковина»  зазнала домашньої поразки від команди «Агробізнес» (Волочиськ).

Наші футболісти далі справжній бій лідеру чемпіонату групи «А» Другої ліги і навіть відкрили рахунок у матчі – на 79 хвилині відзначився Батрак. За п’ять хвилин гості завдяки влучному удару Семенця відновили рівновагу.

А вже у доданий час головними дійовими особами матчу стали головний арбітр Олексій Деревінській зі своїми асистентами.

Спершу Деревінський призначив вільний удар у наші ворота, нібито за те що воротар «Буковини» тримав м’яч довше шести секунд. Хоча наш голкіпер не міг його вибити, бо йому заважав нападник гостей.

Гравці «Агробізнесу» таким «подарунком» від арбітра не скористалися, тож Деревінській пішов далі, додав до матчу понад 8 хвилин та вигадав пенальті у наші ворота.

Гравці «Буковини» на знак протесту хотіли покинути поле, але головний тренер Віктор Мглинець вмовив їх залишитися.

Гості реалізували одинадцятиметровий і одразу пролунав фінальний свисток. Після цього розлючені чернівецькі вболівальники вибігли на поле, аби поспілкуватися з бригадою арбітрів, та Деревінській з асистентами вчасно втікли у під трибунне приміщення.

«Людину треба просто відправляти на якийсь острів, хай там судить якісь племена… Як потім говорити хлопцям зібратися і грати – у що ми граємо?», – емоційно прокоментував дії арбітра головний тренер «Буковини» Віктор Мглинець.


«Буковина» (Чернівці) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 1:2 (0:0)

22 жовтня. Чернівці. КСОП «Буковина». 1000 глядачів.

Арбітр – Деревінський (Київ), асистенти арбітра – Кузьменко, Алавук (обидва – Київ), четвертий арбітр – Дарійчук (Чернівецька область), спостерігач арбітражу – Циганков (Тернопіль).

«Буковина»: Чесановський, Нікифоряк, Найко, Бойчук, Карапка, Українець, Шишигін, Мелконян, Немтінов, Батрак, Рябий (Раца, 87). Запасні: Гоменюк, Геник, Раулюк. Головний тренер – Віктор Мглинець.

«Агробізнес»: Чернобай, Гагун, Курило, Шум, Слотюк, Думанюк, Кухарук (Юхимович, 75), Темнюк (Юрчак, 82), Скакун, Груша, Семенець. Запасні: Одольський, Дубчак, Полторацький, Сурник, Чиж. Головний тренер – Андрій Донець.

Голи: Батрак (79), Семенець (84), Юхимович (90+9, з пенальті).

Попередження: Українець (29), Чесановський (90+3), Батрак (90+6).

Вилучення: Українець (90, друге попередження).

Фото: fcbukovyna.com

Відео:.youtube-канал Sportbuk 

Коментарі
  • Реформ потребує ще й футбольна суддівська система! (а цим – порізати скати)

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи