Чи оберуть 26 жовтня секретаря Чернівецької міськради?

23.10.2017

сесія 2016-12-08-11-59-1026 жовтня 2017 року о 10:00 в сесійній залі міської ради скликається 41 сесія Чернівецької міської ради VІІ скликання. На розгляд засідання виноситься 42 питання, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Депутати планують розглянути зміни до Програми підтримки учасників АТО, виділення коштів на покриття збитків комунальних підприємств, проект рішення про реструктуризації боргів КП «Чернівціводоканал», електронну петицію щодо санітарного стану громадського транспорту, низку земельних та інших питань.

Головна інтрига сесії полягає у тому, чи буде розглядатися питання про обрання голови фракції «Рідне місто» Василя Продана секретарем Чернівецької міської ради.

Нагадаємо, що відповідний проект рішення був офіційно оприлюднений 26 вересня. Однак, в той же день зник з сайту міської ради. Ні Каспрук, ні юристи Ратуші не змогли навести законних аргументів чому це було зроблено. Та всі чудово розуміли, що міській голова свідомо підігрує своїм однопартійцям по «Народному фронту» Бурбаку та Федоруку, які добиваються перевиборів міськради, і, затягуючи процес обрання секретаря, залишає єдину вагому підставу для їх призначення.

Проте, своїми діями Каспрук поставив себе у досить незручне становище, тож, врешті-решт він був змушений погодитися із публікацією проекту рішення і навіть пообіцяв включити його до порядку денного жовтневої сесії. Хоча, на даний момент, так цього і не зробив.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини