У чернівчанина викрали банківську картку і зняли з неї дві тисячі гривень

21.10.2017

картка20 жовтня, близько 2-ї год ночі,  на службу «102» надійшов виклик про те, що у чернівчанина зникла банківська картка, а через певний час він отримав смс- повідомлення про те, що з неї зняли 2 тисячі гривень.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце події, з’ясували у заявника, що коли той прийшов додому – виявив відсутність банківської картки та смс-повідомлення на мобільному телефоні про зняття з неї майже 2000 грн.

Чоловік повідомив, що підозрює в цьому знайомих, з якими спільно відпочивав напередодні. Правоохоронці  з’ясували їхні прикмети та місця ймовірного перебування. Під час огляду прилеглої території патрульні виявили громадян, які були схожі на тих, що вказав заявник.

Під час спілкування з правоохоронцями один із чоловіків намагався викинути в смітник банківську картку, однак охоронці порядку це помітили.

Як з’ясувалось пізніше, цей чоловік вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності. Чоловіків доставили у відділ поліції для подальшого розгляду справи. – повідомляє прес-служба Патрульної поліції Чернівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини