Федорук визнав, що за часів Михайлішина Чернівці були серед лідерів за рівнем комфортності

20.10.2017

федорук

Намагаючись ввести в оману громаду міста та звинуватити депутатів міськради в усіх проблемах Чернівців, нардеп від «Народного фронту» Микола Федорук відверто перекручує факти та намагається використати проти депутатів їхні ж аргументи.

Зокрема, міські обранці неодноразово закидали міському голові Олексію Каспруку, що саме за його каденції Чернівці за рівнем комфортності опустилися на останні місця серед усіх обласних України. Однак, за брехливою версією Миколи Трохимовича винними у цьому є саме депутати.

«Я без зайвої скромності скажу, якщо раніше ми були серед лідерів в нашій державі по розвитку міста, по багатьом іншим показникам, то сьогодні Чернівці пасуть задніх. І в цьому вина не міського голови, або не стільки міського голови, як тих депутатів», – заявив Федорук в ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

Не зовсім зрозуміло до чого тут зайва скромність Федорука, адже коли він був мером Чернівців, за показником комфортності місто балансувало на межі першої десятки. І лише у 2012, після того як місто очолив нинішній депутат від фракції «Рідне місто» Віталій Михайлішин, Чернівці посіли перше місце за рівнем комфортності та до 2014 року трималися серед лідерів.

І це при тому, що команда Михайлішина й близько не мала того фінансового бюджетного ресурсу, який нині є у Каспрука, і який він через свою безгосподарність не може нормально використати. Але Микола Трохимович намагається обдурити чернівчан і звинуватити депутатів у тому, що бюджетні кошти не використовуються

«300 мільйонів гривень лежить на депозитах. Сказати таку цифру там ще 3-4 роки тому, це б ніхто не повірив, що можуть бути в місті такі кошти, якими можна робити дуже багато конкретних справ», – зазначає Федорук.

Але те, що говорить Федорук – це відверта маніпуляція. На сесіях депутати розподілили ці кошти за статтями видатків. Тож, до них претензій бути не може. А всю відповідальність несуть Каспрук та чиновники Ратуші, які не в змозі ці кошти освоїти. І саме з їхньої вини у Чернівцях не ремонтуються дороги, не будуються нові школи, не закуповується медичне обладнання, тощо.

Та нардепу невигідно про це говорити. Адже і Каспрук, і значна частина високопосадовців Ратуші, які розвалюють Чернівці – це люди, що тісно пов’язані з Федоруком та «Народним Фронтом».

Коментарі
  • тупі люди ніколи не визнають своїх поразок, так Миколо Трохимовичу. Тому й винні у всьому депутати, а не Каспрук…

    • не правда. Каспрук намагається робити все, щоб у Чернівцях можна було жити комфортно!

      • він намагається зробити вигляд, що не розкрадає нічого. а роботи як мера від нього давно вже не видно

  • хай ще розкаже, в якому сумраку були Чернівці, коли він був мером. Ці кулявлоби розвалять місто повністю!

  • Так якби Каспрук менше літав закордон за бюджетні кошти – то може би й вистачило на розбудову комфорту у Чернівцях

    • та йому взагалі плювати на Чернівці. Бурбак його поставив, аби він його шкурняки просував.

  • ну нарешті хоч Федоруку стало розуму зрозуміти, що “Народний фронт” – це як армагедон для Чернівців. Пора вам кулявлоби пропустити до воади нормальних владців

    • у Федорука або помутнєніє, або просвітлення – бо сказав, як бог прям. от хто знищує Чернівці

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини