Чернівчани пропонують запустити автобусний маршрут з вулиці Миру до центру міста

20.10.2017

38 маршруткаЧернівчани просять запустити ще один автобусний маршрут, який би з’єднував вулицю Миру з центральними вулицями міста. Відповідне звернення з’явилось на порталі “Єдина система електронних петицій”.

Автор петиції Олександр Хмель зазначає, що у Чернівцях з’явився ще один мікрорайон на вулиці Будівельників та провулку Миру. Замість високих чагарників з кожним роком там з’являються нові під’їзди і дитячі майданчики. Та головною проблемою жителів мікрорайону залишається відсутність маршруту, яким можна було б дістатись до центральних вулиць міста.

“Одна із зупинок, звідки можна доїхати, знаходиться на вулиці Винниченка-Кармелюка. Але в час пік туди практично нереально потрапити, оскільки вони вже їдуть переповненими. Інший вихід – потрібно пішки йти на вулицю Головну, де біля перехрестя з проспектом Незалежності є ще одна зупинка. У кого малі діти – це дуже важко, особливо, у зимову пору. Проблему можна вирішити – запустити новий маршрут вулицею Миру.  – пише автор – До прикладу, від аеропорту курсує маршрутка №38. Але вона їде через Південно-Кільцеву.

Пропонуємо запустити маршрут 38А, щоб маршрутка їхала від аеропорту по вулиці Миру через Винниченка на Головну і далі за традиційним маршрутом. На вулиці Миру є місця для зупинок. Із відкриттям цього маршруту вирішиться проблема для багатьох жителів цього мікрорайону, оскільки не доведеться ходити на Головну чи на Винничененка-Кармелюка.” – йдеться в тексті петиції.

Ознайомитися детальніше з петицією можна ТУТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини