Начальника патрульної поліції Чернівців Олега Йосипіва перевели в Івано-Франківськ

19.10.2017

ЙосипівОчільник патрульної поліції Чернівців Олег Йосипів стане тимчасово виконуючим обов’язки заступника начальника поліції Івано-Франківщини. Про це в мережі Facebook повідомив начальник Івано-Франківської поліції Віктор Шкутов.

«Відповідно до наказу Національної поліції України від 18 жовтня 2017 року №858 по особовому складу у зв’язку зі службовою необхідністю, відповідно до статті 69 Закону України «Про Національну поліцію» покласти тимчасове виконання обов’язків за вакантною посадою заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області на старшого лейтенанта поліції Йосипіва Олега Петровича, начальника Управління патрульної поліції у місті Чернівці Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Наказ підписав Голова генерал поліції другого рангу С. М. Князєв»,– йдеться у дописі.

Як повідомляють прикарпатські ЗМІ, офіційне призначення Олега Йосипіва відбудеться вже сьогодні, 19 жовтня,  у Івано-Франківську, але за зачиненими дверима.

Прес-служба патрульної поліції Чернівців ніяк поки не коментує це призначення і наразі невідомо хто очолить чернівецьких патрульних.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини