У Чернівцях підрахують кількість безпритульних собак

18.10.2017

собакиДля вирішення проблеми безпритульних тварин на вулицях міста, оцінки ситуації та розробки плану заходів 19-21 жовтня вже втретє у Чернівцях відбудеться підрахунок безпритульних собак. До нього можуть долучитися усі небайдужі городяни. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Для цього слід зареєструватися за посиланням https://animal-id.info/ua/site/become-volunteer?city_id=16 та обрати свій сектор.

З playmarket завантажується безкоштовний мобільний додаток Strays id. На телефон чи електронну адресу, зазначену при реєстрації, прийде код доступу. Після його вводу можна вирушати з 7-8 до 10 ранку на прогулянку територією району, у якому зареєструвалися.

Помітивши собаку на вулиці без господаря, її слід сфотографувати додатком на смартфон та внести візуальні дані (стать, розмір, доросла чи цуценя, годуюча чи вагітна, стерилізована з біркою, здорова чи є певне каліцтво або проблеми із шкірою).

Організатори акції радять учасникам заходу максимально дотримуватись заходів безпеки. Також вони просять повідомити про можливість виїхати автомобілем, так можна буде швидше об’їхати важкодоступні райони. Це має допомогти об’єктивніше оцінити загальну картину. Дані із смартфонів будуть автоматично завантажені в загальну базу даних.

Якщо виникнуть труднощі з реєстрацією, слід зателефонувати за номером 0676790925.

Контактні телефони:

0505709795 – Гошовська Антоніна (ГО “Захист тварин м. Чернівці”),

0505156544 – Виноградов Василь (МКП “Притулок для тварин”),

0955260045 – диспетчер МКП “Притулок для тварин”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини