У Чернівцях до семи років в’язниці засудили чоловіка, який облив сусіда бензином і підпалив

17.10.2017

суд4У травні 2017 року, раніше неодноразово судимий 39-річний чернівчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на подвір’ї загального користування по вул. Орловській у м. Чернівці вчинив суперечку з 56-річним сусідом, під час якої умисно облив останнього з пляшки бензином та підпалив запальничкою, чим спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді опіків.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер у лікарні швидкої медичної допомоги, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Вироком Першотравневого районного суду м. Чернівці правопорушника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Не погоджуючись із рішенням суду та вважаючи, що покарання є надто суворим, обвинувачений оскаржив вирок до суду вищої інстанції.

03.10.2017 Апеляційний суд Чернівецької області підтримав принципову позицію Чернівецької місцевої прокуратури, відхилив апеляційну скаргу обвинуваченого та залишив без змін вирок суду першої інстанції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини