Каспрук «порадував» новиною, що перевізники виграли суд у юристів міськради і надалі возитимуть чернівчан по 4 гривні

11.10.2017

Каспрук в маршруткеСьогодні Вінницький апеляційний суд задовольнив скаргу чернівецьких перевізників і залишив у силі тариф на проїзд у маршрутках розміром 4 гривні.

Про це на своєму щотижневому брифінгу повідомив мер Олексій Каспрук.

«Відбулося засідання суду, який визнав чинним та правомірним рішення виконавчого комітету про встановлення тимчасового тарифу на перевезення у розмірі 4 гривні», – зазначив міській голова.

Нагадаємо, що Каспрука небезпідставно підозрюють у змові із перевізниками. У березні цього року, лякаючи чернівчан транспортним колапсом,  без жодних економічних обґрунтувань Каспрук продавив через виконком підвищення тарифу на проїзд у маршрутках з 3 до 4 гривень. При цьому, перевізники взяли на себе зобов’язання у найкоротші терміни суттєво покращити якість перевезень, але нічого не зробили у цьому напрямку.

У квітні депутати міської ради скасували рішення виконкому, тож перевізники мали повернутися до тарифу 3 гривні. Замість цього, вони розпочали судову тяганину.

Якщо у Шевченківському суді юристи Ратуші відстоювали позицію громади і було прийняте рішення, що тариф 4 гривні був запроваджений незаконно, то в апеляційному суді вони чи не змогли, чи не схотіли цього зробити. Перевізники домоглися, щоб рішення суду першої інстанції було скасоване,  і чернівчани продовжили їздити у маршрутках по 4 гривні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини