У Сторожинецькому районі внаслідок аварії постраждала неповнолітня дівчина (фото)

28.09.2017

1За один вечір на Буковині сталося одразу дві аварії з потерпілими, серед яких 16-річна дівчина.

27 вересня у Глибоцькому районі через недотримання правил дорожнього руху сталася перша автопригода.

46-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Кіа Седона» допустив зіткнення з мотоциклом марки «КТМ» під керуванням 34-річного жителя одного з місцевих сіл. Поліцейські встановили, що водій автівки повертав з головної дороги на другорядну та не надав перевагу в русі іншому транспортному засобу.

Водія мотоцикла доставили до Глибоцької центральної районної клінічної лікарні з травмою ноги. За попередньою інформацією, водій автомобіля знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Цього ж вечора, ще один нещасний дорожній випадок за участі двох автівок на іноземних номерах поліцейські зафіксували у Сторожинецькому районі.

25-річний водій «Ауді» не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, що й призвело до зіткнення з іномаркою «Мерседес-Бенцом» під керуванням 18-річного місцевого жителя.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди до Сторожинецької центральної районної лікарні госпіталізували 16-річну пасажирку «Мерседеса». У місцевої жительки лікарі діагностували перелом ключиці зі зміщенням.

За даними фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії для з’ясування всіх обставин даних дорожніх аварій. – повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

4 2 3

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини