Три буковинських багатодітних сім’ї усиновлювачів отримали житло європейського ґатунку

24.09.2017

223 вересня у Чернівцях на вулиці Ковельській, 25, відбулася урочиста церемонія відкриття трьох новозбудованих будинків сімейного типу, зведених коштом німецького благодійного фонду «Міст в життя». Привітав щасливих новоселів зі входинами голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Сьогодні у всіх нас направду свято, адже нині не часто доводиться бути свідками таких подій, коли сім’ї усиновлювачів отримують ключі від повністю умебльованих, устаткованих всією необхідною побутовою технікою, збудованих за європейськими стандартами будинків. Дякую директору фонду пану Вальдемару Шрьодеру та усім, хто долучився до реалізації цього чудового проекту за подвижницьку діяльність, завдяки якій діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, відчують тепло та любов батьківських сердець, будуть зростати й виховуватися у належних умовах. Вірю, що Господь дбатиме про них і надалі й усі вони виростуть достойними громадянами України», – відзначив голова крайового парламенту Буковини, відтак, відзначив пана Вальдемара Шрьодера Почесною грамотою Чернівецької обласної ради.

У свою чергу пан Шрьодер повідомив, що у 2015 році на цьому ж місці представники фонду передавали ключі від двох таких будинків двом сім’ям, у яких нині виховується 18 дітей. Загалом, зусиллями благодійного фонду «Міст в життя» в Україні вже збудовано 36 подібних дитячих будинків. До кінця цього року планується завершити будівництво ще 7. – повідомляє прес-служба облради.

4

1 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини