Чиновники міськради забули про розбиті дороги у віддалених районах міста (фото)

18.09.2017

6На вулицях, які знаходяться далеко від центру міста неможливо не те, щоб проїхати – важко пройти. Дороги потребують якісного ремонту. Про це розповів на своїй сторінці в мережі “Фейсбук” Борис Руснак.

Жителі віддалених районів Чернівців часто потерпають від розбитих доріг на своїх вулицях. І, таке враження, що департамент ЖКХ або забуває виділяти кошти на ремонт цих вулиць, або ж просто ямковий ремонт робиться неякісно.

Так, на вулиці Мукачівській ямковий  ремонт робили вже двічі за два роки, але дорога досі залишається розбита. З такою ж проблемою залишилася і вулиця Димківська, яка потребує негайного ямкового ремонту.

“Ну невже не можна нормально зробити цей шматок дороги. Його за останні два роки робили уже двічі. Це, до речі, автобусна зупинка. Ну коли ви будете контролювати підрядників? Там же їдеш і не знаєш, як цей шматок проїхати, не об’їдеш ніяк.” – пише Борис Руснак.

Коментарі
  • Що можна хотіти від нашої влади стосовно віддалених вулиць, якщо у центрі міста стан доріг, таке враження, ніби після бомбардування. Особливо вражає стан дороги на проміжку від Сагайдачного до Зеленої і в районі стадіону Буковина(((

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи