Депутат «Народного фронту» Антон Геращенко знову оконфузився збрехавши про кількість учасників зустрічі з Саакашвілі у Чернівцях

14.09.2017

Радник міністра МВС Арсена Авакова та нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко знову оконфузився на своїй сторінці в мережі фейсбук оприлюднивши черговий «фейк» від поліції про кількість учасників зустрічі з Саакашвілі у Чернівцях.

Хоча можливо його просто підставили чернівецькі поліцейські, які в офіційному повідомленні вказали, що у чотирьох заходах, які пройшли на території Чернівецької області, в тому числі і зустріч з лідером «Руху нових сил» Михайлом Саакашвілі, відвідали близько 200 осіб.

При цьому в повідомленні розміщені фото зі свята з нагоди першого виконання у прямому ефірі пісень Володимира Івасюка «Червона рута» і «Водограй», на якому видно близько сотні людей. Ще на двох заходах, не вказано яких, певно також було не менше 50 людей, тож за логікою «фронтовика» та поліції, ось на цьому фото менше п’ятдесяти чернівчан.

21731735_10214180762259030_170745567363658968_o

Практика часів Януковича, заменшувати в офіційних повідомленнях кількість учасників на зустрічах з опозиційними політиками, як бачимо не допомогла Віктору Федоровичу утримати владу, чи допоможуть тепер ці ж методи утриматись «Народному фронту»?

Це не перший прокол Геращенко. Нещодавно він розмістив пост про «криваві» реформи Саакашвілі в Грузії, і користувачі миттєво оприлюднили його ж пост 2015-го року в якому Геращенко розповідає про чудові реформи в Грузії і позитивні моменти від призначення Саакашвілі на посаду голови Одеської ОДА.

bd159b812521598c

Коментарі
  • Короче, Юля приде, порядок наведе. Других политиков не осталось. Одни барыги и клоуны.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини