Каспрук постійно звинувачує депутатів в корупції, але на хабарах затримують виключно його підлеглих

07.09.2017

Аваков БурбакЛедь не на кожній своїй прес-конференції мер Олексій Каспрук звинувачує депутатів міськради у тому, що вони у сесійній залі вирішують свої бізнесові питання та замішані у якихось корупційних схемах.

Щоправда, окрім огульних звинувачень Олексія Павловича, жодних фактів, які б підтверджували його слова немає.

Якби міські обранці були помічені в якихось темних справах, то і Каспрук, і його партійний бос по «Народному фронту» Максим Бурбак не втратили б нагоди їм помститися та запроторити за грати. Тим більше, що для них це не складає жодної проблеми, адже Міністерство внутрішніх справ очолює їхній однопартієць та друг Максима Бурбака Арсен Аваков.

Натомість, на хабарах регулярно попадаються виключно підконтрольні Каспруку чиновники Ратуші, але міській голова все одно продовжує звинувачувати депутатів у всіх смертних гріхах.

Таку думку на своєму вчорашньому брифінгу висловив голова депутатської фракції «Рідне місто» у міській раді Василь Продан.Продан

«Я памятаю прес-конференцію в кінці 2013 року, коли пану Каспруку сказали, що дороги неякісно робляться, він відповів, що є дуже простий рецепт: не треба красти. Цікаво, чого він цим рецептом не користується зараз.

Часто у бік депутатів лунають всілякі звинувачення про те, що ми там, щось “рішаємо”, нічого не робимо, свої питання вирішуємо, але чомусь на хабарах затримують виключно чиновників міської ради. Затримують поліцейських, всяких інспекторів, а погані депутати», – зазначив Василь Продан.

Хоча Максим Бурбак навіть обіцяв матеріальне та кар’єрне заохочення правоохоронцям, у разі відкриття кримінальних проваджень проти депутатів міськради та їхніх родичів.

«Ви думаєте, що Максим Юрійович не давав такі завдання? Він навіть премію назначив за це. Ситуація на ринку Зеленому до якого має відношення моя сестра. Він чітко поставив завдання: якщо по ринку будуть кримінальні справи і вони будуть доведені до кінця, то всі правоохоронці, які брали у цьому участь, отримують підвищення.  

Вони, звісно, не можуть отримати підвищення, бо пан Бурбак це тільки обіцяє. Але вони ж то думають, що він це може зробити.

Якби було за що депутатів взяти, то їх би давно взяли. Це легко коли міністр МВС це твій друг і ти до нього звертаєшся не Арсен Борисович, не пан Аваков, а просто Арсен.

Тож, хочу сказати що правоохоронна система задіяна і вони потужно працюють проти депутатів», – підсумував Василь Продан.

Коментарі
  • Каспрук не тільки про чиновників мовчить, хай розкаже скільки він бере. Що за подвійні стандарти

      • спитайте у Павловича, скільки він бере за те, щоб потрібне питання нормально владналося на сесії

    • чернівчани давно мали б зрозуміти, що команда Каспрука складається лише із корупціонерів, а сам МЕР окозамилюванням займається, перекидаючи вину на депутатів!

      • Там лиш Мартинюк чого вартий з усією до кісток прокурумпованою освітою… А Хілько… Та за цією жіночкою нари плачуть вже

  • не лиш подвійні стандарти, ще й цинізм, з яким це Капсрук розказує всім про корупцію депутатів

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини