У Чернівцях відзначатимуть 26-ту річницю незалежності України. Програма заходів

21.08.2017

день незалежності23 серпня о 9 годині підняттям Державного прапору України та покладанням квітів до памятника Тарасу Шевченку розпочнуться урочистості з нагоди 26-ї річниці незалежності України та Дня Прапору України.

Урочиста колона військовослужбовців пройде від кінотеатру «Чернівці» до вулиці Головної, на Центральній площі – виставка військової техніки (алея міст-побратимів).

Об 11 годині на Центральному кладовищі відбудеться молебень та вшанування загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні.

Урочисте зібрання та святковий концерт з нагоди Дня Незалежності розпочнеться о 13 годині в Літньому театрі Центрального парку культури і відпочинку ім.Т. Шевченка.

У бібліотечних установах міста – книжкові виставки, присвячені Дню Незалежності, в будинку культури «Роша» о 13 годині концертно –розважальна програма «Живи, могутня Україна»; в культурно-мистецькому центрі «Садгора» -о 15 годині тематичний концерт «Україна-європейська держава».

У Центрі культури «Вернісаж» о 17 годині відкриється виставка обласної організації Національної спілки художників України, присвячена Дню Незалежності.

24 серпня на Театральній площі міста з 8 до 14 години – виставка ретро автомобілів, яку організовує Чернівецький обласний клуб «Буковина». Також,  з 10 години від Соборної до Театральної площі пройде автомобільний парад.

На площі Пресвятої Марії об 11 годині чернівчани та гості міста зможуть подивитись концертну програму в рамках проекту «Мистецька веранда на площі Пресвятої Пресвятої Марії», у якій візьмуть участь аматорські колективи чернівецьких закладів культури.

На сцені біля фонтану Центрального парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка на відвідувачів чекає велика концертна програма «Велична і свята моя, рідна Україна».

О 14 годині в Центрі дозвілля дітей та юнацтва – відбірковий тур регіонального фестивалю-конкурсу рок-музики «Відродження», – повідомляє прес-служба міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи