КП «Харчування учнів», яке три роки свідомо намагаються знищити, має борги по зарплаті

21.08.2017

їдальня

Станом на 1 серпня 2017 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по м.Чернівцях становила 631,8 тис.грн., в т.ч. на економічно-активних підприємствах – 589,8 тис.шт. Впродовж серпня частково виплачено прострочену заборгованість на ДП «Чернівецький облавтодор» та філії Чернівецька ДЕД, які фінансуються з державного бюджету. Залишається прострочена заборгованість з виплати заробітної плати на комунальному підприємстві МКП «Харчування учнів шкіл міста» в сумі 10,2 тис.грн. (заборгованість за квітень – червень поточного року). На даний час підприємство діяльності не здійснює, рахунки заблоковані, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Нагадаємо, що міське комунальне підприємство «Харчування учнів» вже три роки не виконує основну функцію та не займається організацію харчування чернівецьких школярів. У 2014 році підприємство програло тендер через завищену ціну, у 2015 його взагалі не допустили до тендеру, а у 2016 підприємство виграло один лот, але не подало вчасно усі документи і результати були скасовані.

Всі ці не зрозумілі речі які відбувалися із КП «Харчування учнів» наводять на думку, що чинне керівництво Ратуші свідомо вирішило знищити колись потужне комунальне підприємство. І зробити це на догоду приватним структурам, які виграють тендери, харчують чернівецьких дітей і отримують за це чималі гроші з бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи