Рятуючи 9-річного хлопчика потонули його мати та дядько

19.08.2017

потопаючій18 серпня у селі Репужинці Заставнівського району під час відпочинку на річці втопилися чоловік та жінка. Як виявилося, сім’я із 4-ох людей відпочивала на березі Дністра. Батько переплив на інший берег річки, а мати, дядько та дитина залишились на протилежному. 9-річний хлопчик вирішив поплавати недалеко від берега, зайшов у воду, через певний час потрапив на глибину та почав тонути. Матір із дядьком кинулися на допомогу. Чоловік виніс хлопчика на берег, одночасно з цим жінка почала тонути. Чоловік поспішив на допомогу, але врятувати життя їй не зміг, до того ж, сам потрапив у небезпеку. Обоє людей пішли під воду. Тіла чоловіка та жінки було піднято на берег місцевим населенням. Тіла потопельників направили на судово-медичну експертизу міста Чернівці для встановлення причини смерті, – повідомили у прес-службі Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У селі Яблуниця Путильського району, за попередніми висновками фахівців, внаслідок необережного поводження на воді загинула місцева мешканка, 1956 року народження. Днем раніше жінка пішла з дому та не повернулася. Місцеві мешканці розпочали її пошуки та виявили тіло жінки у річці Черемош. Потопельницю було направлено на судово-медичну експертизу у місто Вижниця.

Загалом з початку року на Буковині внаслідок необережного поводження на воді загинуло 25 осіб. Управління ДСНС України у Чернівецькій області застерігає: будьте обережні під час перебування на водоймах та дбайте про власну безпеку, щоб відпочинок не став трагедією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини