У Чернівцях неадекватний чоловік посеред вулиці жорстоко побив жінку та чоловіка

18.08.2017

1У жінки – зламана щелепа, ніс, закрита черепно-мозкова травма та гематоми, в чоловіка – зламаний ніс та гематоми

“Невідомий чоловік буянить на вулиці та кидається на перехожих”, – такий виклик вчора, близько 19-ї год отримали патрульні поліцейські.

Інспектори, які прибули на вул. Шкільну, виявили напівоголеного чоловіка, який поводився неадекватно. Коли він помітив поліцейських – кинувся навтьоки. Однак, далеко втекти йому не вдалась – інспектори негайно ж його наздогнали.

Аби вгамувати чоловіка патрульні застосували сльозогінний газ та кайданки, опісля – провели його в службовий автомобіль. Потім почали надавати домедичну допомогу закривавленому чоловіку, який був на місці події.   Як з’ясувалось пізніше, окрім нього, від рук порушника постраждала ще й жінка. За попередньою інформацією лікарів, в жінки – зламана щелепа, ніс, закрита черепно-мозкова травма та гематоми, в чоловіка – зламаний ніс та гематоми.

За словами очевидців, у жінки з порушником виник конфлікт, в результаті якого громадянин почав наносити їй удари та кинув на землю. Чоловік, який стояв неподалік, вирішив заступитися за жінку, внаслідок чого теж постраждав.

На місце події викликала слідчо-оперативну групу та лікарів. Громадянина доставили у відділ поліції, – повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини