На території Чернівецького тролейбусного управління функціонує незаконна автомобільна парковка

17.08.2017

парковка стоянкаОдне паркомісце коштує тут 8 гривень, але ніяких чеків чи квитанцій не видають. Хто організував цю парковку і кому йдуть гроші буде розбиратись поліція.

Про це розповів помічник депутата облради Ігор Спинов офіційному сайту «Опозиційного блоку».

 «До помічника депутата Чернівецької обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Ігора Спинова звернулися громадяни Чернівців з тим, що на території Комунального підприємства Чернівецького тролейбусного управління за адресою проспект Незалежності, 129 в Чернівцях функціонує незаконна парковка для автомобілів.

Голова територіальної організації Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» в місті Чернівці Руслан Тулик разом з представниками партійної організації вирішили перевірити дану інформацію.

Заїхавши на територію Чернівецького тролейбусного управління, дійсно виявилося, що парковка функціонує і за 8 грн, можливо залишити транспортний засіб на території, при цьому ніякого чека або квитанції про сплату ніхто не видає. За даним фактом було викликано наряд поліції і написано заяву.

Ігор Спинов підкреслив: «Залишається багато питань до міської влади Чернівців. Чи відомо Чернівецькому міському голові про цей додатковий заробіток «кишенькових грошей», куди йдуть зібрані кошти і чи закінчується історія з незаконними стоянками в місті тільки на цьому? Не будемо забувати, про те, що територія тролейбусного управління є об’єктом підвищеної небепеки і травматизму, оскільки по всій території розміщені високовольтні дроти, які несуть небезпеку для життя і здоров’я людей. Я звернувся в поліцію і написав заяву, яка зареєстрована під №18127 від 17.08.2017 року. Будемо сподіватися, що правоохоронні органи проведуть необхідний ряд дій і приймуть рішення згідно чинного законодавства», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що це не перша проблемна стоянка у Чернівцях. Раніше ми вже повідомляли, що міський голова Олексій Каспрук покриває незаконну стоянку ще однієї представниці «Народного фронту» Наталії Козлової, яка знаходиться на самовільно захопленій території парку «Жовтневий».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини