Бурбак «смотрящий» за Буковиною. Там свої клани контрабандистів, свої силовики, свої закони, – нардеп Лещенко

17.08.2017

лещенкоПро це Народний депутат від БПП Сергій Лещенко розповів в інтерв’ю програмі “Гордон” на телеканалі “112 Україна“.

«Нещодавно я був у Чернівецькій області – вони, як острів. У них вже третина області з румунськими паспортами, у них свій “смотрящий” – Бурбак. Як Юра Єнакіївський був у Януковича – за Донбасом стежив, тут Бурбак стежить за своєю вотчиною. У них свої клани контрабандистів, свої силовики, свої закони. Вони живуть немовби в Україні і не в Україні. Це не самоврядування. Самоврядування – коли діють у рамках українського закону й у них просто більше повноважень. Це позитивно. А у них вже просто проходить сепаратизація корупційних потоків, і вони починають жити за своїми законами. Вони відокремлено ось так от живуть. Але це не єдиний прецедент – такі ж процеси і в Одеській області.

На жаль, у цих процесах відбуваються неконтрольовані явища, коли центральна влада, захоплена власним збагаченням, просто випускає з уваги, що відбувається в регіонах тільки тому, що вони віддали регіон на відкуп комусь чи дозволили там вже побудувати свою квазікорупційну республіку і жити за своїми законами», – заявив нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини