Більше половина доріг у місті без асфальту. Коли чернівчани дочекаються ремонту?

17.08.2017

ljhjufЖителі вулиці Молодіївської у Чернівцях вже давно не бачили нормальної дороги. На ремонт вулиці ніколи не вистачає коштів. Востаннє, у Департаменті ЖКГ спромоглись виділити кошти, аби засипати дорогу гравієм. Але в дощову погоду каміння змиває на сусідні вулиці і дорога знову виглядає, наче решето, – йдеться у сюжеті ТРК “Буковина”

«Це не дорога, це просто сміх, вони  над нами насміялися. Більше нічого», – розповідає Марія Сорочан, жителька вулиці.

Прямісінько біля свого дому Марія Миколаївна переступає глибокі ями, а по-декуди вибоїни без травм не обійти. Каже, відколи тут живе вулицю Молодіївську не ремонтували. Зараз жінка зневірена і не знає куди звертатися. Не так давно Марія Миколаївна просила чиновників із департаменту житлово-комунального господарства міста заасфальтувати вулицю. Однак у відповідь почула лише пусті обіцянки.

Водії також скаржаться, адже такою вулицею важко їздити. За їхніми словами, це своєрідний тест-драйв для автомобіля.

«Вулиця хороша для випробування міцності автомобіля. Тут важко розвернутися і двом машинам роз’їхатися. Не видно, де кінець, а де початок. Ні тротуару немає, а коли дощі ідуть тут утворюються величезні канави”.

У Департаменті житлово-комунального господарства поки не гарантують, що вулицю Молодіївську все ж заасфальтують. Пояснюють, що це проблеми усього міста, і коштів зазвичай не вистачає.

«Поки ми не заасфальтуємо усі дороги, до тих пір у нас буде цей безлад. Коли в місті більше половини доріг не асфальтовані, то після кожного серйозного дощу ми маємо такі проблеми, коли все змиває і ми знову поправляємо грейдером. Тому поступово треба заасфальтувати усі дороги міста», – зазначає директор Департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик.

А тим часом мешканцям вулиці доведеться почекати з капітальним ремонтом. А тому замість асфальтованої дороги будуть поки ями та вибоїни.

ljhjuf1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи