Чиновники міськради навмисно саботують ініціативи депутатів

07.08.2017

продан василь

Окрім того керівники департаментів призначаються не за конкурсом, а друзі, однопартійці, куми, свати та брати міського голови.

Депутатський корпус практично не має впливу на департаменти міської ради, а тому не може зарадити безладу, який коїться у місті.

Про це у програмі «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів керівник фракції партії «Рідне місто» Василь Продан.

Керівники департаментів, їхні працівники підпорядковуються виключно міському голові. Ініціатива, яку не підтримує міський голова, а він, по суті, майже жодної ініціативи депутатського корпусу не підтримує, так само її саботують чиновники. Це ганебне явище, яке привело до суцільного безладу у Чернівцях. У такому жахливому стані як сьогодні місто не було ніколи.
Його як кроти перерили – тече вода, перекопані мережі, усе це наслідки недолугого керування“, – розповів Василь Продан.

Він також зазначив, що жоден із керівників департаментів, які відповідають за господарку в місті, а це департамент житлово-комунального господарства, містобудівного комплексу та земельних відносин, а також департамент економіки, не був призначений за конкурсом.

Тобто призначаються друзі, однопартійці, куми, свати, брати міського голови. Відповідно, таку господарку ми і маємо в місті. Якщо би призначали людину на відкритому конкурсі, коли всі бачать її професійні якості, тоді і результат був би зовсім інший“, – переконаний Василь Продан.

 Джерело: promin.cv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини