Чернівці відвідали зірки Голлівуду Міла Куніс та Ештон Катчер (фото)

07.08.2017

1Відома голлівудська акторка Міла Куніс зі своїм чоловіком Ештоном Катчером сьогодні відвідали Чернівці – місто, в якому народилася актриса.

Зіркова пара приїхала до Чернівців буквально на кілька годин із Будапешту, де актори беруть участь у кінозйомках, – пише molbuk.ua

Тут їх зустрів кінорежисер Сергій Скобун, який провів для зірок екскурсію містом.

“Вони приїхали з Будапешту буквально на кілька годин по особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав’ярні “Кофеїн” поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги”, – розповів Сергій Скобун.

“Ми спочатку спілкувалися з ними англійською мовою. Але пізніше Міла попросила, щоб ми перейшли на російську. Я дома, и я хочу разговаривать на родном языке”, – сказала вона. Розмовляли про кіно, розмовляли про той проект, який ми їй запропонували. Вони подивилися частину відео із фільму “Легенда Карпат”, і їм сподобалося!”, – додав С. Скобун.

“У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: “Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі”, – розповів Сергій Скобун.

Чернівчанин провів екскурсію зірковій парі по вулиці О. Кобилянської. Також вони побували поблизу драмтеатру і на Соборній площі.

“А на завершення зустрічі я подарував Мілі букет квітів. Ештон тоді сказав: “А для мене букет де? Я теж люблю квіти!”, – розповів Скобун.

11

6

12

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини