Незважаючи на змову чиновників міськради та забудовника, мешканці багатоповерхівки на Рівненській зможуть вселитися у свої квартири

01.08.2017

рівненська10

Міська рада погодила ТзОВ «Гіпербуд» завершення будівництва 9-поверхових 229-квартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими гаражами на 50 автомобілів по вулиці Рівненській, 10. Згідно із затвердженим проектом договору про завершення цього будівництва, встановлено частку Чернівецької міської ради у п’ятій блок-секції від надбудовних 13 квартир та шостій блок-секціях об’єкта у розмірі 20 % від загальної площі. Ця частка може бути отримана як у квадратних метрах площі будівлі, так і в грошовому еквіваленті за показником опосередкованої вартості спорудження житла по Чернівецькій області, затвердженого Наказом Мінрегіонбуду на момент розрахунку. Генеральний підрядник (ТзОВ «Гіпербуд») має сплатити частку до моменту введення 5-ї та 6-ї блок-секцій в експлуатацію, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Також депутати проголосували протокольне доручення звернутися до прокуратури, аби вона взяла на контроль кримінальне провадження стосовно деяких посадових осіб міської ради, які у червні 2014 року незаконно видали містобудівні умови на 6-ту блок-секцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини